Mesaje : 266 Data de înscriere : 13/03/2010 Localizare : Sibiu
Subiect: Tutorial CD Mier Mai 12, 2010 7:48 pm
In acest tutorial ve-ti invata sa desenati un CD. Sper sa va ajute.
Pasul 1. Deschideti un canvas nou. Eu am folosit 700*700. si l-am umplut cu un gri deschis.
Pasul 2. Creati un layer nou. In el faceti un cerc cu Elliptical Marquee Tool. (tineti shift apasat pentru a-l face perfect)
Pasul 3. Umpleti cercul cu o culoare asemanatore unui cd, dupa care il umpleti cu o culoare, mai faceti u ncerc micut in centru-l sau si apasati DELETE. CTRL+D pentru deselect.
Pasul 4. Faceti un layer nou, din nou un cerc, de data asta putin mai micut si pozitionati-l in centrul celuilalt, din nou unul mai mic si apasati DELETE. Ar trebui sa arate asa:
Pasul 5. Click dreapta pe ultimul layer si Blending Options.
Mergem la Tabul Gradient Overlay si la Style: selectam Angle. Acum v-a trebui sa creem un gradient asemenator cu cel de la un cd real. Penru asta da-ti click pe gradientul Alb-Negru care este acolo. si va va aparea o casuta asemanatoare cu urmatoarea:
Acolo puteti crea un gradient asemanator cu cel din imaginea urmatoare sau puteti crea unul de care vreti voi. Ca sa adaugati o culoare nou da-ti click undeva dedesuptul acelui gradient care merge editat. Apo ica sa-i schimbati culoarea da-ti dubluclick pe ancora si puneti culoarea dorita. (ATENTIE: Prima si ultima culoare sa fie identice)
Pasul 6. Faceti un layer nou. Din nou un cerc cu gaura in mijloc coloratil cu alb, scadeti opacitatea.
Rezultat Final:
Privesc, dar nu te vad, Ascult, dar nu te aud... ___________________ [benQ] ;x